18.5.09

awak..saya nak baby..

nak baby yang mcm ni...nak..nak...b0leh?


xm0 bapak baby yang mcm ni..xm0..xm0..tgk tv je tau..adei..


45 comments:

aloy_paradoks said...

tak sabar nmpaknye lu ni beb..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

wakakaka
baby itu sangat comel..mirip kamu
hikhik
cepat2 ler kawin..boleh dapat baby..sangat comel tau

HEMY said...

bhya tol tajuk entri..

u nak baby ke??i leh bagi...wahahahaha!!! haa..kan dh lucah dh aku jawab..ahaha

JohnJenin said...

hahahaha

comeinya baby tgk tv tu. LOL

oranglidi said...

taknak bagi.. hahaha!!

DIK AN said...

Uh! Saya rajin dan saksama! Do you want to have a baby with me too? Uh! You are so sweet...

paiseh said...

formula utk dapatkan baby yang comel bermula dengan tebiat si bapa yang suka tengok tiwi.

lu tak tau ke teori ni??

Dhada said...

HAHA ta bleh blah ;P

Adry said...

kahwin la cepat... eh... dah kahwin ker haa?? tak perasan lak.. hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

chimera said...

bunyi mcm dah nak kawin jerr

addyaholix said...

kahwinlah!
haha!

Mr PenyuBiru said...

kalu nak baby kena buat dulu melainkan kalu ambik anak angkat.hehe..
psstt!! psstt!! kalu ibu comel + bapak suka tgk tivi = anak comel tau! hehe..

mamai said...

dah ada hati nak baby....study lom abis lagi...

Monkey D Luffy said...

tgk tv pun ada skill

bokbon said...

nak baby kena ada suami dulu, kalau takde lagi cepat pegi kawen.

anakcikmad said...

hehe~comel3x!
kahwin la cepat2~
jgn lupe jemput nnt~huhu!

danish said...

tak boleh.. :p

Eazy Izzuddin said...

wah...
x kesabaran melande
ekeke

ku juga
=P
xD

Shahrul Azry said...

gua pun nak babi!!
eh silap2
i mean baby ;)

Mun'im said...

SELAMAT PENGANTIN BARU!!! nak mkn nasik minyak akak spek!! muahahahahahahaha~

julietANNA said...

huih.mintak baby ngan sape ni?
haaaaa.18SX ni.ekeke :)

khairul onggon said...

Bila nak kawen ni?? ehek.. klu dah ready, sila bgtau kwn2 blogger sekalian :)

Liliyuli said...

lain macam je permintaan tu lu neh..hahaha

mrblind said...

berjaga malam bancuh susu nak tak?

hahaha

sayanghasni @ yus said...

ingat anak tu boleh mintak2 gitu ker..
kena kawen ler...
ko dah jumper ker boifrennyer...
kalu lum lagi pi nuntut ngan dak yuli..

Aku... Dia... Kamu.. said...

muahahaahaa....tajuuuk..kemain lagi! Sbar..sabar..kawin lu bru ble dpt baby ek..heheee..dah der calon blum?

Framestone said...

ops bro xmemenuhi kateria bapak baby kamu ke???

out of topic--> dalam pic tue.. bro amik dari akbar kosmo tahun lepas... dorg pun peluk2 je tue..xde pulak melanjurkan diri pun kan

faqhrule said...

nak baby kena kahwin..
nak kahwin kena pergi kursus kahwin

fezaL Mohd said...

kahwin lar.. hahah

khaLifah feDi said...

amik anak angket aje sha..!!!

a.b geldofg said...

ada je yg tk puas hati ye

green said...

ade tanggungjawab yg besar di sebalik kemahuan utk ade baby tu..xpe2..one day..sooner or later..

dba said...

kau dah kawin ke?

lea said...

lea nak baby jugak!!!!

@LiYaNNuaR said...

nak baby jugakkkkkk... huhuhu... salam kenal dari Perak!!

eliza said...

rilek jak si bapa baby..mama nya sapa? sha? hehe

Dato Paduka Masri said...

perangai bapak macam tu best... heaven gila....

a.b geldofg said...

eh! kazen pun ada...tk buat konsert lagi ke kazen?
hehehehe

pauhputik said...

gatai no....... kahwin le cepat klu nak anak.... klu nak anak comel cr laki pon yg comel gak.... :D selamat maju jaya dlm usaha nak da[at anak.... hahahahahhahahaha.......

pal7 said...

sha..
cepat2 kawin..dapat baby...hehe

Atan said...

meh atan kasi baby

qishie said...

cepat2 la kawen...


heee

A a D i I ? said...

nak baby? sila kawin! haha!

neem said...

cepat kawen~~

lalalaaaa~

meself,Ms Fint said...

boleh ke pakai mintak je?