4.6.09

saya rasa saya tak tipu..tapi..


4 hari 3 malam di pangk0r
nak jadik anak angkat yang baik la k0n0n
bangun pagi mak angkat dah sediakan brekfes
balik tengah ari dari aktiviti pr0gram
makanan dah ada kat atas meja
balik dari sukan petang2 mak dah sediakan makan malam
kesian kit0rang sebagai anak2 angkat
xdiberi peluang langs0ng untuk masak
eleh...nak masak la sangat
kesimpulannya..
saya xberjaya menjadi ANAK ANGKAT YG BAIK
gigil
pr0gram kali ni x sebest mcm yg dulu2..
best la jgk tapi x best sangat..
best ke x best ni..
saya p0n xsure..
0rg yg j0in tu tau la best ke x best k0t..

banyak sangat gamb0..
xtau nak upl0ad mana 1..
s0..xyah la..

45 comments:

aloy_paradoks said...

kalau gua,,, raya nanti gua dtg balik rumah mak angkat tu..

pijah@hakuna said...

coz dorang tawu anak2 agkt ni kompem xpandei masak

AiE bAhRi said...

sha dah balik?
best la program anak angkat. saya samapi sekarang masih hubungi keluarga angkat di kelantan.

ni mesti tak best sebab mak angkat tade anak teruna la ni?

muakakakaka

apei said...

arhhh upload gak!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

woo.....tamaw upload gambo mak angkat lu ha...maw jadi durhaka ha...

Mun'im said...

asal x gtau g pangkor..
leh kite bersua muke..
hehehehe..

Liliyuli said...

untuk jadi anak angkat yang baik..makan je ape yg terhidang depan mata dengan lahap..hahaha

mo0ney said...

agree ngn liliyuli.makan jer.mkn sambil kagum2 dan puji2

F A R Y N said...

apa kata..
ko masakkan untuk aku...
baru ley jadi adik angkat yg baik..hahahahahaa

shafarinaramli@r0mle said...

al0y_parad0ks
dasar nak melantak la tu...


pijah
hu3..tw xp0..kang dy0rang xsangg0p nak mkn lak kal0 anak angkat masak..


AiE
ad la..tapi dh betunang..frust....hua3


apei
jgn nak paksa2..sekeh kang


a.k.u.p.e.n.t.0.i
mak dah pesan..kal0 upl0ad gak..tu tanda derhaka..hua3


mun'im
len kali kasi n0 f0n..senang xket..


liliyuli
0it..tu lagik la nmpk xs0pan...hu3


m00ney
kagum dan puji dgn harapan tiap2 ari xyah masak..kan..kan...hu3


FARYN
masak megi bleh k0t..

Aku... Dia... Kamu.. said...

Mung ni memang cenggitu! Selalu jer x berjalan pe yg dirancangkan. X per..xper..mung jgn sedih..mak ngan pak angkat mung mesti gumbira ngan kehadiran ank2 angkat yg comel weh...hehehee..

mamai said...

kau budak baik kan so kira kau juga anak angkat yang baik...

hmmmmmmm kau ada sapu sampah tak...

chimera said...

Misi utk jadi anak angkat yang baik tak tercapai ya... heheh... tak pe, boleh cuba lagi dilain waktu. tapi sekurang2nya sha dah berjaya jadikan mak dgn ayah angkat tu sebagai mak/ayah angkat yang baik kan...

Adry said...

hahaha... upload la pic paling menarik dan paling banyak kisah disebaliknya...

Mun'im said...

no fon??
bereh2..
nnt bagi..
ngeh3~

miEz haNeM said...

program anak angkat?? best woo..akak pernah jadi anak angkat orang asli! gamble je

anakcikmad said...

mak angkat tu xde anak teruna ensem ke?hehe

*mmg gatal*

shafarinaramli@r0mle said...

aku..dia..kamu
hu3..kita kan hanya mampu merancang


mamai
penyapu p0n xtw kat mna letaknya..cmana nak sapu..hu3


chimera
k..insyaAllah nnt cuba lgi...mak cik tu memang baik...


Adry
pic tu mahal sgt..


mun'im
k2..bg cepat2...nk msg ni..


miez hanim
hi3..anak angkat 0rg asli lgik la mencabar..


anakcikmad
ada..tp dh ad tunang..hu3...makcik ni mmg gatal p0n

addyaholix said...

komfem best. saya tak pernah join aktiviti macam tu. tapi mak angkat tu ada. mak kawan baik saya sendiri. best ada dua mak =)

Mr PenyuBiru said...

berdasarkan pengalaman diorang sblm ni, anak angkat semenye masak fail kut. tu yg diorang tak berani bagi anak angkat yg baru ni masak. hehe

FARIE said...

best ke x neh?
cam berbelah bagi jer..

mEiZ AraNda said...

program ape ni dear?
pangkor??


me join dulu ane week kat perak.;)
best giler!!

satu rumah 5 anak angkat
haru biru mak ngan abah..;p

CiK AiDa said...

ooit...best ke tak?men2 plak die..cepuk kang!! :-p..

ije said...

tah bila la nak jejak pulau pangkor lagi..

letak gambar plss~

eliza said...

alasan mmg x mo msak ni...hehe

sayanghasni @ yus said...

banyak2 gambo,,,
gambo tangan itu juga,,,
yang ko berkenan,,,
best ker tak best nie???
tak best yang terbest...

pal7 said...

best la..ade family angkat2..hehe

mugiwara said...

korang kuat makan!

-WaN- said...

kesian kt mak cik tu sbb duk masak kat korang..hehehe

Monkey D Luffy said...

orang langkawi baik2

hehehe

Dhada said...

Wahh sng hati ja time balik rumah msti makanan dh tersedia ;P

fajridil adha said...

klau sy jadi ayah angkat awk, sy dok relax je. sy suruh awk yg masak n settlekan keje2 lain.sy dok relax je.hehe. [my blog]

DIK AN said...

Larat x orang tu angkat?

green said...

upload la gamba..
nak tgk gak..

khairul onggon said...

wah.. tak kasak tak smestinya anak angkat x baik, tak baik tuw.. hehehehe...

psssst.. bahsa sarawak tu betul... pandai nyer.. blaja kat sape??

Framestone said...

meh masak untuk bro leh huhuhu

pakDin said...

anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda

julietANNA said...

hehe.dorg dah tau anak agkt dorg tu taleh msk.
kang dorg xlalu mkn,ank angkat plak dok trase hati.HAHA :DD

pauhputik said...

pe susah nanti len kali gie melawat balik dieorang tu bawak makanan sha masak lak.... x pon wat suprise gie tido sana bleh 4-5 hari....... gerenti ada peluang nak masak tok dieorang...........


anjuran sape nie program anak angkat????

Precious said...

Aik ... biler nak update blog nih?

joegrimjow said...

xbek tipu

singamaraja said...

Singamaraja melawat anda

lieya shayunk said...

wahhh...gi pangkor yea...besh nye org tu gi jenjalan...hehe..ada ole2 x dr pangkor utk lieya...hiks...;p

En. PeRD said...

hahahaha... ko jadi ank angkat.. wakakakak.. lawak2

~PakKaramu~ said...

Pak Karamu melawat anda