10.7.09

saya rasa saya muda lagik

mas0k bilik lecturer..
TERtinggal pencilb0x

mas0k bilik PA..
TERtinggal buku English

adussaya p0n xsure saya buat2 tertinggal @ memang saja2 nak tinggal @ memang bet0l2 nak tinggal @ memang tertinggal bet0l2..

34 comments:

DIK AN said...

Dah tua. Kompem.

faqhrule said...

banyak sangat makan kepala ikan ni!

lea said...

dh nyanyuk tue

HEMY said...

haah...nyanyuk..ahahaha

k.e.r.i. said...

apa kau ingat?
ingat buka blog je?
haha

s@y@ngh@sni said...

dah mula kena ambik supplement nie..
nanti abis belajar jer ..
nyanyuk arr pulak..

Lionel Azry said...

gua mengesahkan lu konfem tua! :P
selamat menyambut hari tua

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

apa yang ko cakap ni wei???
tertinggal kut

Mun'im said...

petanda awal suh kawen cpt~

Dhada said...

Setuju dgn Lea . wahaha

mugiwara said...

ke
kau dah dilamun cinta~

mamai said...

rasanya kau ngah mabuk tak pun mamai hehehehe berapa hari pak we tak tepon

AZANI said...

sharamli:amalkan kismis serta selawat...

Yern Ain said...

hah!

len kali bole la.

nk jln tp tetinggal kaki.

:)

anakcikmad said...

erm
kritikal ni~

*xle nasihat lelebey sbb yg menulis ni pun lebih kurang je*

haha~

ZARA 札拉 said...

aduyai..

ko memang suka pada PA and lec tu kot?

hehehe~

fajridil adha said...

kalau pas kawin, dah MASUK, jgn lupa KELUAR plak.hehe ^_* [my blog]

wa stomek said...

meninggalkan..

Monkey D Luffy said...

nyanyuk

jahanam!! said...

aku stiap kali msok toilet msti tetingal bnde to..

green said...

kat blog..tertinggal pe lak??
heheh..

paiseh said...

kesian semut. dah brape kilo lu telan??

SuFy said...

hehe..tu kes mcm sufy..slalu lupa barang...takut gak kalo slalu camtuh..heheh..papun, tanak jadi tua awal2..haha

khaLifah feDi said...

try hang lupe pki spek boleh tak?
pastu2 wat2 terlupe hee~

Precious said...

Ada mende len (orang len ker ...) yang memenuhi ruang ingatan tu kot! Patut ler segala macam lupa ...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bukan muda tu..dh tua. hehe

aloy_paradoks said...

ada hikmah tu

khucaie said...

ko byk minum air ada semut ni..

DaliaLiyana said...

mesti byk makan kepale ikan..tu la asik lupa je...hehehehe...

gee said...

banyakkan mkn kismis ok..hehehe

F A R Y N said...

ish ish ish....
apa ni tinggal2...
hahahaa

Eazy Izzuddin said...

kata muda
camne leh tggl buku
xD

faiq said...

masih mude..
tp nyayuk.hehe

meself,Ms Fint said...

anemia?