15.7.09

b0leh jalan nanti jangan lari-lari


kesian bila teng0k dia asyik teng0k si abang lari sana sini..setakat nak kejar pakai 2 kepala lutut memang xleh..m0 lebam gak lutut minah kecik ni..xpe la..merangkak je la..tu p0n dah xlarat nak tangkap..kal0 b0leh jalan nanti..lagik la..

happy birthday t0 nurfarisah syatirah m0hd faizal

36 comments:

Mr PenyuBiru said...

dah setahun tak bleh jalan lagik? hmmm.. nnt kalu dah bleh jalan,jenuhlah nak kepung dia nnt.penat ooo.

khaLifah feDi said...

emm mmg begitu takper bertatih2 dulu ea..!!!

sbb mngapa kita harus menrangkak dulu supaya otot2 kita jd kuat sblm bisa kita berdiri...!!!

<< s| tED| >> said...

ekekekeke.. tensen je baby ek??
bersedialah jika dia sudah boleh berjalan nanti!! Ibu bapanya pasti akan kurus secara mendadak...

ekekekeke...

ZARA 札拉 said...

wah!!

comelnya dia~

happy birthday juga~ ^_^

nanti dah dapat "kaki" kejar abangnya tu..lagi tak larat mahu jaga~ hehehe~

lokman@keme said...

happy birthday jugak :)

budak ni ke?

shafarinaramli@r0mle said...

Mr Penyubiru
b0leh..tp kena pegang..penat...hu3..


KF
kuat sampai lebam k0t..hu3..


tED
mak da kurus..tp ayah xkurus2..hu3..


ZARA
c0mel cm mak sdara dy..guna lutut p0n da xlarat kejar..


l0kman@keme
x la..budak tu..hu3.tq

mo0ney said...

happy birthday to her

fahruzzaman.Ismail said...

mak aku cakap dulu...
kalau budak jalan lambat libas kakinya dgn daun dukung anak.

petua org tua2 dulu katannya...

faqhrule said...

i setahun dah naik moto dah

HEMY said...

mak aih..nama baca skali tak ingat beb...fasyirah satirah...pergh..maksud ada tak tu??hehehe

hepi bday

penjenayah merah jambu. said...

aku pernah jumpe kat shopping complex mak budak tu pakaikan tali kat leher pada anak dia.
tp anak dia mmg liarla weyh..
tunggang langgang mak die dibuatnya.
tp mcm bwk puppy pergi jalan2 je skali pandang...

khairul onggon said...

hepi bday nurfarisah... cian die takleh jalan lagi... tak lama lagi tu... silap2 dia dah jln2 sendiri awal dari sepatutnya hehehe.... :)

JohnJenin said...

kena beli kan pad lutut untuk dia supaya tak bercalar lutut dia yang mulut yang tulus itu

DIK AN said...

Terima kasih.

Framestone said...

out of topic--> ops tue semua kurniaan Allah swt.. tp bro xde la rase hensem pun..org len yg ckp cam tue (laki la yg ckp)

cuma cam mane kite hargai kurnian itu je..

joegrimjow said...

faizal tu nama abg sulong
hehe

shafarinaramli@r0mle said...

mo0ney
tq..


fahruzzaman.Ismail
daun dukung anak p0n xkenal..


faqhrule
dud0k dlm bak0l depan..mak bawak siar2 waktu petang k0t tu..


HEMY
baca 2 kali p0n xigt jgk kn..fasyirah satirah xtw makna apa..


PMJ
kejam sgt k0t tu..hu3..


khairul 0ngg0n
t0l gk k0t..bgun pagi trus nak p jln2..


JohnJenin
kal0 bei nnt xm0 jln trus plk


Framest0ne
kal0 p0mpuan yg ckp lagik la cair k0t


j0egrimj0w
hu3..ni abg ipar..

Dba Ghani said...

i miss u!

fajridil adha said...

bday awk plak bila? [my blog]

Precious said...

Hepi besday baby kecik! Tak lama lagik jenuhler nak mengejar ko ...

shafarinaramli@r0mle said...

Dba Ghani
miss me?


fajridil adha
ta0n dpn...hu3..


Preci0us
hu3..tw xp0..

Monkey D Luffy said...

ko ajar ler berjalan

a.b geldofg said...

:)

DaliaLiyana said...

hepi birthday..nak adiah?? meh dtg uma untie dalia..hehehhe...

Dhada said...

Cumel ;D

mamai said...

so cute nak baby girl juga la

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

hapi besday....hehehe...kasi kejar dia...

messyremo said...

comel tul~~

selamat ulangtahun sayang~~(sila nyanyi versi imran ajmain..hehe)

alif-mikail said...

bawak je naek beskal

mugiwara said...

dia stanby je tu...

tgk a nnt bile bleh jln...
tak larat kau nk bwk g taman.

padan!

oranglidi said...

a.. apsal muke cam lu?

Hidemichi said...

bolehlah lawan ngan Fahim main lumba rangkak!~

triple x malaya said...

selamat berjalan...dah besar nanti jadi orang baik2 ye...

faiq said...

aku wakil baby tu..
nk adiah!

en_me said...

nak jalan cepat try pakai 'walker'.. ehehe

Liliyuli said...

masa yang akan menentukan...tunggu..