22.7.09

kit0rang nak bagitau

71 comments:

aloy_paradoks said...

ye... maksu tak delate..

DIK AN said...

Alamak...apasal x jadik plak...aduh...;p

Hidemichi said...

yelah...maksu gebang je...huhu!

faqhrule said...

eleh maksu korang tu saja je nak wat gempak

Lionel Azry said...

maksu ni dah kenapa?
agak2 kalau makan mcd oke tak? :P

anakcikmad said...

haha~comel nye anak2 sedara maksu neh~

Watierman said...

Tak lah....Tok Mama tak kasi maksu kamu nangis lah!!!...Comelnya...kamu jgn nakal tau nanti maksu kamu hangin satu badan ...dia tu manja tu..sebab tu dia maksu...hi..hi

ZARA 札拉 said...

aduh sayang~

aku sgt glad kamu tak ajdi delete blog!

meh aku cium kamu laju2~

mugiwara said...

comei nye~

pandai dak2 ni pujuk orang ye...

hikhikhik~

apei said...

laaa aper kes nak deleted blog plak?

joegrimjow said...

xdelete pooon

eliza said...

hehehe comel :)

<< s| tED| >> said...

hye baby.. bgtau kat maksu.. molek lah tu.. cakap kat dia.. banyak lagi benda boleh delete.. x yah lah delete blog.. ekekekeke

AiE bAhRi said...

tomeinya budak2 tu..
pujuk maksu jgn delete blog tau.

Dba Ghani said...

haaaaaaa..aku syg kau! x yah delete

HEMY said...

ye ye...ckp kat mak su korg kalu nk nangis uncle kacak ada..yeahhhh..peace bebeh

DaliaLiyana said...

ha..camtu la..tak yah la nak delete2...nape la adik akak sorg ni?? ade org marah ke?? ke adik akak ni 'bendera merah' tu yang fikiran bercamuk...hehhe...

Framestone said...

pandainye dorg ckp.. nie mesti mak su dorg yg ajarkan ek hhuhu

lea said...

bagus la kalo x jd delete
gud gurl..hik3

mo0ney said...

anak2 sedara jd mangsa..hahaha

chimera said...

ooo... mak su cakap macam gitu ke... maksu ni saje je buat saspen tau.. kim alam kat maksu engkorang tu ya..

addyaholix said...

eleh esok2 ada la entry baru tu haha!

apsal nk delete blog pulak ni?

Pok Li said...

Tau tak apa

Monkey D Luffy said...

hehe

Yern Ain said...

adik2 ini sangat comelllll!!!!
:)

paiseh said...

maksu mana?? maksu..?

mira said...

gatai cp laa maksu k0rg neh

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

maksu korang tu mmg.....mintak dia blanja aiskrim...

a.b geldofg said...

yeah2 tk jadi delete
yeah2 tk jadi delete


hehehehehehe

rara n jaja said...

wahhh bagusla x jadi delete....nape ni??

s@yangh@sni said...

tak yah arr delete...
simpankan jer...

Watierman said...

Maksu tak kasi letak komem Untie ker...maybe dia segan kot...cakap maksu....dah jgn majuk....tau...nanti untie wat kenduri...kita makan sama2....

k.e.r.i. said...

malu lah kunun sampai suh anak sedara announce-kan

mamai said...

mak su kamu memang baik hati semoga mak su kamu terus update blog dia ya..

alahai comelnya

Liliyuli said...

oooo...pakai orang tengah suh bagi tahu ye..hhee

zeti said...

baguih la x delete.. bole akak mai sini selalu :D

pssttt.. comeyla ank sedara tu :)

khaLifah feDi said...

emm oii sha..ko ugut budak tue ker? smcm aje aje bdk tue ckp mcm rela dlm terpakse isk2 ko nie hee~

lemangcute@chah said...

hehehe.. mujur maksu cakap tak jadik.. jangan la majuk mak su.. nanti makcik lemang belnja dodol..heheh

triple x malaya said...

apsal nak delete...kalo lu xde..make sunyi la blog kat dunia ni..

joegrimjow said...

senyap jee

Dhada said...

Haha bagusla gitu ;P

abuyusof said...

good 4 u...

Pok Li said...

terus berblog

Aku... Dia... Kamu.. said...

Comelnyer...huhuhuhuuu...

Precious said...

AAaiiii... comel kiut ler budak berdua tu ... Sweeettt!
Oh cakap kat Mak Su, slalu2 lah tempek gambar anak buah yg kiut miut kat blog ni yer ...
Yeay ... tak jadi delete.

fajridil adha said...

adik, maksu awk tu ngah musim mengawan agaknya. tu yg dia jap nak delete, jap x. hehe ^_*[my blog]

Eazy Izzuddin said...

ok le 2
jgn la delete...

patahati said...

akupun nak delete blog, pasal girlfriend tak suke baca koment2 kat blog aku tu, jealous...peliklah....

qishie said...

bagusla maksu tak jadi delete

chipsmore said...

alololo...comelnyee ;)

Framestone said...

out of topic--> ops xdenye ganas2 huhuhu tertib gitew huhuhu

chimera said...

salam sha... ni saje je nak bagitau, atas sebab2 teknikal yg menyusahkan, url blog saya ada pertukaran sikit...i-chimera tukar jadi el-chimera.blogspot.com (mcmlah ada org kesah...) errrr, saje je nak bagi tau. yg lama tu ntah apa masalah takleh nak view pulak... saje je bagi semangat suruh tutup blog...

faiq said...

ahah..
nape dier x jadi dik?

penjenayah merah jambu. said...

eh,mak su mane mak su?
OoOo,suh budak tecik cakapkan..haha
comel weyh yg pakai bju kotak2 tu,rase cm nk korek2 je bijik mate die..

Danish Andzar said...

mmm...malas rrr nak komen...

muhdzahari said...

maksu nak delete sebab maksu nak jaga korang.

sekarang maksu malas jaga korang, tu yang maksu tak jadi nak delete, hakhak

en_me said...

maksu gimik jerr.. kannns, ehehe

anaklaut said...

salam..sharamli,

good!.. tak payah delete la..

Lady Dyla said...

mak su ni uat suspender je...

Ahmad Azrin Aziz said...

alaa maksu ni.. nak delete delete pulak..

eh, maksu duduk kolej mana ye..

julietANNA said...

hik dah lama tak datang sini.
laa awatnya smpai nak delete2 ni.
huih.

Precious said...

eekkkkk ... sudah2 lah tuuu... wat ler n3 ...

messyremo said...

haha~~

aku suke...

ape lagi,watla entri baru..

leh jugak aku menyemak kat situ~~hehe

dude said...

gud nius..;)
cheerssss lady.

CiK AiDa said...

eleh..nk delete blog plak..berani la buat...pai lubang cacing org carik tau!!wueeekk!

s@yangh@sni said...

ko pun malas nak update ker???

meself,Ms Fint said...

laaa. nape tak jdik plak? hehe bgus ler.

@LiYaNNuaR said...

cenggitu lahhh... kim salam kat maksu tau...

kueh bakar said...

:)

pauhputik said...

bagus2
kawe sokong demo sokmo dr blake

pijah@hakuna said...

ooke! br semangat makcik kuna nk tulih belog nih.