6.7.09

mainan mak ayah beli xm0 main..

ni la jadik kal0 dah b0san dengan barang mainan..makin dilarang makin menjadik..
nasib baik bukan anak saya..


32 comments:

mo0ney said...

la..kecik2 memberontak xdpt mainan baru camni..huhuhu

anakcikmad said...

hehe...
budak2 skrg...
mainan mcm xthrill sgt...
ap yg sedia ada tp bukan mainan tu yg dorang suka sgt...

comel je semua!haha
anak kamu nnt pun sama je...

^_^

anakcikmad said...

hehe...
budak2 skrg...
mainan mcm xthrill sgt...
ap yg sedia ada tp bukan mainan tu yg dorang suka sgt...

comel je semua!haha
anak kamu nnt pun sama je...

^_^

DIK AN said...

Oh...ni yang main longkang belakang umah saya aritu eh?

Hidemichi said...

fuh, nasib baik takde gambar Fahim main tong sampah!

faqhrule said...

astaga! boleh lagi snap pic! g selamatkan budak2 tu lagi bagus!
ishhh budak sha ni

k.e.r.i. said...

aku rasa anak kau macam tu lah nanti.
amiinn.

mamai said...

mainan mak beli dah boring main nie nak belajar jadi transformer lak

AZANI said...

kita pun tunggu anak anak sharamli,nak tengok telatahnya pula....hi hi hi.

Precious said...

Ayo yooo .. kalu anak ko gimana? Bebudak skang susah nak kontrol. Zaman anak ko nanti camner ler gamaknyer ... Syusyah!!

ZARA 札拉 said...

hehehe~

mak aii..bahaya yg last tu wei~

belikan lah..ooot~

mugiwara said...

astaghfirullah~

aksi apa yg last tu...

ni cm mogok tak dpt men kt luar je~

Danish Andzar said...

haha..inilah yg dinakan bebudak..

HEMY said...

budak2 kan kreatif..aku ingat lg berebut pengasah pensil bentuk kijang..adik aku nk wat men..dem

chimera said...

ada harapan jadi spiderman bila besa nanti ni...

Lionel Azry said...

mungkin die mahu jadi seorang badut sarkas? :P

Monkey D Luffy said...

anak ko camana?

lea said...

alahai budak2 zaman sekrg ni

Mohd Ahmad Ferk said...

ya Allah..
anak sape tu?
memang comey..

aloy_paradoks said...

brg mainan tak stylo utk dimain oleh bdk lelaki.

Framestone said...

nk wat cam mne... yg mak ayah belikan xbest men he...23x

out of topic--> sanggup sih huhuhu... time balik..jgn lupa dibungkus huhuhu

...sarah n... said...

agaknya ni la bukti peribahasa sikap ingin tahu membunuh kucing.

Mak Su said...

amvoi budak2 sekarang

Dhada said...

Makin nakal tu ..

zool said...

biasalah tu.. bebudak kecik mesti lasak ..

green said...

wahai kawan blog..kt sama kampus rupenye..
same kolej lak tu..
saya tingkat 5..
kecik gak kp ni..
hik3..

fajridil adha said...

bdk2 main mainan, org besar mcm awk main ape plak? hehe ^_*

**nak masuk meminang awk leh ke?
[my blog]

FARIE said...

same jer ngan kazen farie..
mainan sebakul xnk main..
bawang kt dapur gak dia nk wat maen..

patahati said...

orang tua mesti kena full attention lah...

boboiz said...

sama lah macam anak boboiz pon...
mainan bukan main banyak kat rumah..tapi diaorang nie kreativ...buku utk kalor semua dah beli...kat dinding jugak dia nak tulis...huhu..mungkin masa kecik2 boboiz pon macam tu gak..pasal tu anak2 ikut..huhu

boboiz said...

sama lah macam anak boboiz pon...
mainan bukan main banyak kat rumah..tapi diaorang nie kreativ...buku utk kalor semua dah beli...kat dinding jugak dia nak tulis...huhu..mungkin masa kecik2 boboiz pon macam tu gak..pasal tu anak2 ikut..huhu

lokman@keme said...

apesal sume kate comey,nakal n kreatif ??

aku nampak 1 mende je.
bahaye ohhhh! (kecuali gambar 1st biase2 je)
gambar 2nd:nnt beskal bole jatuh..
gambar 3rd:lantai tuh perghh nmpak kerass..
gambar 4th: kalo terjatuh..kne atas adek kecik lagi..
gambar 5th: .....*cepat2 suruh turun*