9.8.09

jangan macam ni b0leh?


rasa-rasa saya x pernah ajar budak ni buat aksi-aksi kat atas ni..
jiah..jangan macam ni b0leh x?


0k..macam ni b0leh..
ni sebab maksu yang ajar..

52 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

tahap mendera ni.....

anakcikmad said...

hehehe....
macam2 peel nye...

iras2 muka maksu la si kiut tudung pink~

Paan Tanpa Adik said...

Mampus xnak percaya! Hahahahaha!

CiK AiDa said...

sengal punya bdk!sndiri ajar..wat2 tak ngaku plakkkk!!chaiiiittt..

Lionel Azry said...

gua rasa nak tempeleng ja!

oranglidi said...

ngaku je.. lu yang ajar. hahah!!

<< s| tED| >> said...

cehh! x ngakulah tu ajar budak jiah tu wat aksi memek muka terlampau tu... la la la la

ZARA 札拉 said...

napa ko cover mata ko sha?

sakit mata ke?

JohnJenin said...

pacik suka part buat mata juling tu. sungguh seksi :P

adnesslisa said...

wink2 muah

chubbyharusdirejam said...

yg tadi tu kau ajar jugak kan sebenarnyer..
jangan racun fikiran kanak2,kanak2 mudah terpengaruh. renung2kan dan selamat beramalllll...
hahahahah...

mEiZ SHA said...

hehhehe
mcm2 kamu ya

;p

Pok Li said...

Nasib baik melihat dalam bilik yang terang.........

missdiya84 said...

jangan amal2kan selalu..kot bebudak ni terus juling sok hehe

anaklaut said...

salam.

tq singgah anaklaut..hehehe..mcm2 ..dera ni..:))

faiq said...

giler ganas muke budak-budak skrg ni..hehe

Kuwe said...

hahaha bole percaya ke?
takat snap gmbr aja bole lah ckp mcm2.ha ha ye ke maksu nye.

Ahmad Azrin Aziz said...

perangai ikut mak su dia

Dhada said...

Wahahaha lawak2 ;P

Monkey D Luffy said...

eleh

ko yg ajar

TerubukMasin said...

senyum2 kn manis...

meo188 said...

smack down je budak2 nie

mamai said...

kira berhemah la nie yer hehehe awat mata tu kena sensor

penjenayah merah jambu. said...

gambar no 2 tu aku tao,ko mesti letak pisau kat belakang die,tu die sopan semcam tu..kan?kan?hahaha

Atan said...

eleh gambo no 2 tu mak cik dia yang posing lebeh....pinjam spek yang kotak kotak tu

pauhputik said...

anak sedara ngan maksu

dua dua senget

en_me said...

leh jadi badut tewww.. ahaks

Watierman said...

Rosak budak tu kalau lama2 dengan Maksu dia...sama sebijik lah...tak yah nak cover2....dah jelas...dua2 seacuan...hihihi!!!

Aku... Dia... Kamu.. said...

Hahhaaa...lawak..lawak..tp gambar yg last tetap paling comel!

cookie devine said...

Konpius aku yg kome nih.Adakah masalah saraf yg serius?Hmmmm...

Liliyuli said...

biar la dia...dia suka..hahaha

~0~ said...

ok wat...comel ape dia wat...
tp kalo sha yang wat xtau...dop dapat nak bayangkan??ekekekek

khaLifah feDi said...

ala2 mr bean sak !!!!

bias® said...

salah didikan agak nya...

messyremo said...

pesalah jenayah ke kamu?haha

lenkali wat kasi kabur sume daa..

joegrimjow said...

entry ni baca abes la
kekeke

bokbon said...

hmmm..rasa-rasanya macam penah tengok saja yang tudung biru tu.

HEMY said...

ahaha...macam muka Zara la..tu kalu ko kenal la

DaliaLiyana said...

ape yg terjadi tu dikkk...:)

qishie said...

ala sha tem kecik2 dulu pun ko wat cemtu gak..

:p

Precious said...

Cuba selidik kenapa muka bebudak tu camtu ... Ko bagi dorang makan hape?

zamdotcom said...

hehe
boleh cetak buat baju feel of face tu ^^

p/s: mesin pencetak rosak

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

adei..apalah kena ngan budak2 tu..

aloy_paradoks said...

sian budak ni,,,

s@yangh@sni said...

ceh yang cantik jer dok kat dia..

Mak Su said...

hihihi, kiut :)

green said...

ecece..mana tumpahnye kuah kalu x ke nasik..
btol x??

Hidemichi said...

baik ngaku, jgn sampai aku interrogate anak buah ko suh mengaku!hahaha.

Kojack de Alloohaa said...

hahaha..lwak la plak ak tgok

FARIE said...

pic yg ats tuh msti amik teladan dr owg pkai tudung biru kt bwh..

Sheikh said...

gaya jaga anak tu dah nampak dah hehehehe !

chipsmore said...

budak2x ni tetelan ubat gegat ke?? hakk