24.8.09

saya puasa tau!!

puasa2 ni cepat rasa letih
nak menaip p0n takut nanti jadik letih
sebab tu aku rasa dah malas nak update
nak jawab tag nanti takut jari lenguh nak menaip
nak amek award yang 0rang kasi xlarat nak angkat award tu
t0l0ng jangan marah2 erk
nanti2 p0n b0leh kan jawab tag2 tu
tag je p0n kan
kal0 payah2 sangat baek jangan tag bl0g ni dah
sebenarnya tu hanya alasan semata2
saya memang malas p0n
xkira la puasa ke tak
nanti kal0 jawab macam ni marah pulak..

58 comments:

cookie devine said...

mmg pemalas nih.n kaki tidor pun mgkin.

cookie devine said...

jadi join cookie club k.

cookie devine said...

jadi join cookie club k.

ber_uwang said...

malas ye ... ?
mak tolong pinangkan saya budak malas ni

ije said...

haha. kreatif apa jawab gitu. hiks.

<< s| tED| >> said...

aku pun malas. tolong jgn bg award. tolong jgn tag. tolonG! kalau kamu tidak mau hati kecik.. eh.. kecik hati!!

Pais Chaos said...

eh benda pe kat celah celah gigi tu..macam nasi je.. wooo..tak pose ye!!!

missdiya84 said...

wah...pic yang di tepi sekalik tuhh comei lorhh

Zaidon said...

ish..ish.. malas ya :)

TerubukMasin said...

cian lu arr..
puasa smpi tk larat..

HEMY said...

hahahaha...cam gampengs je entri

k.e.r.i. said...

banyak alasan lah ko ni.
hahaha

paiseh said...

gua pun puasa juga.. sebab tu xlarat jawab tag. hahaha.!!

bias® said...

bebanyak ler sabo yek?

penjenayah merah jambu. said...

taktik sungguh!!!

Framestone said...

yg tgh2 tue bukannye marah la... tp menyetan huhuhu

ops pe2 pun jgn malas pose ek n jangan malas nk bersahur... klu malas nk berbuka xpe..jimat sikit lauk2 untuk org len makan he..23x

out of topic--> nie kisah yg tercatit dalam buku sejarah he..23x tipu je... just sastera usang dalamkehidupan fana tanpa kegituan dan tanpa kepersisan he..23x (pe yg bro ngarut nie) ala cite zaman2 memuda dulu je...

~0~ said...

memang puasa ni semua slow down....ahaks

Watierman said...

Salam Sha...malas jawab tag tak pe...jgn malas puasa, sembahyang, & beramal dah...Selamat berpuasa Dik!

mEiZ SHA said...

hhheheheh
owhhh malas ye...:)



jgn laa malas dear...;)
buke pe arini?

boboiz said...

Malas tapi ada gak ditulis yek....
nasib baik komen tak malas..heheh

Pok Li said...

Saya ada satu award dan dua tag yang tidak dijawab. Bulan posa memang tak mengizinkan kan kan kannn.

Mak Su said...

iya, memang letih jari jemari di bulan poso ni.... kurus dah jari maksu ni... huhuhu

khaLifah feDi said...

emm jgn mls bce quran taw..

*tetiba aje..

aloy_paradoks said...

bukan dose pun kalao tak jawab..

Precious said...

Iklan colgate ker??

Dhada said...

Haha mmg mls nk layan tag kn :P

Hidemichi said...

Blog aku masih suci bebas dari tag. Nak tag pergilah www.tagged.com!

DaliaLiyana said...

puasa jgn tak puasa...kalau puase penuh akak bg wit raye?? hehhehe...

fajridil adha said...

salam ramadhan..

jgn malas2.malas tu sikap xbaik. jd rajin2kan diri anda. ^_*
[adhaband mp3]

messyremo said...

byk ler ko punye alasan..

tapi kalau jwb cm kat link tu okae gak..haha

lupekanje said...

cess..sempoi sungguh...hahah..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

oit...gerakkan hujung jari pn letih ke.....hehehehe.....

JIMMY ASMARA said...

x puasa pon malas

puasa pon malas

apa nak jd ni!!!

en_me said...

malas ghitewww..

pauhputik said...

pompuan pemalas = pelik tapi benar

pakDin said...

apa yg kamu rajinnya Sha oiii...

s@yangh@sni said...

jawab macam tu pun kira jawab juga haper!!!

Cik RaRa said...

kamu..~~

jgn malas2 sgt lorh..
hehe

green said...

ak pun ade tag yg tak berjawab lagi..
aiseh..

anaklaut said...

salam..


ala...biasalah tu..:)))

SuFy said...

hehe..skrg ni sufy nk kurngkn aktiviti non berfaedah..xmo jd pemalas suda..hik2

farah said...

kalo malas,
baik pg tdo,
lg best!

:D

salam singgah.. :)

apei said...

hahaha..selamat berpuasa..

addyaholix said...

salam ramadhan sha!

pijah@hakuna said...

menaip mengeluarkan peluh pada tapak tangan dan dikhuatiri badan akan d-hydrated. jadi jgn jwb!. p tdoq. auw..jeles aku. hari2 jeles tgk rumet tidoq melengkar lepas sahur.

ZARA 札拉 said...

alasan tak terima syang~

hahaha~

Kojack de Alloohaa said...

ahaha..tag..?? sma la kta..kemalasan menjawab tag mmg bnda besa..hahaha..

Paan said...

Eleh...mcm la boleh puasa penuh.

khucaie said...

malas ah nak komen sbb kau malas..

apisz said...

mcm x pose je ni? cuti ek...lol

imHepPie said...

uikk...alasan tol...nak ckp setan hasut xda lak setan tyme nih..muahahaha...


yola siannya posa musti ponek kan??kan??gi masok blik mandi minum muahahaha

meo188 said...

huhuhuhuhu

Kuwe said...

haha.

kesimpulannya.hapuskan tag weh!.aku dulu2 pun bole la jwb tag.cis.

Eazy Izzuddin said...

selamat berpose..
pose jgn x pose..
xD

Framestone said...

out of topic--> kekadang yang lama akan menjadi bosan.. sekurang2nya bile dah ber hensen (bertukar nie) terasa jugak respon..

saje je bikin panas... baru la terasa lebih hangat dari biasa.. kata orang biar ada pasang surut dalam rumah tangga.. baru terasa keperluan antara satu sama lain

faiq said...

mcm la ko puase...a'ah..tag x besh

[S]itie [B]Um [B]Um said...

relax ar.. ct kadang2 org bg tag ct xbuat pon. Award pon x amik. kalo bile2 tersinggah blog die..ternampak nama kite..then br amik. haha!!

joegrimjow said...

aippp
xdelete lagi?