5.8.09

tak patut k0t

buat saya rasa macam nak amalkan d0a ni selalu.
0k.silap.saya takkan buat macam tu.

36 comments:

F A R Y N said...

hampeh..
tunggu sampai kering..
wakakakaka

HEMY said...

dulu ustaz aku ada bg doa nk tetapkan jodoh ngan gf or bf kita..tp aku dh lupa

mrblind said...

peh..sampai jadi tengkorak..kesian

k.e.r.i. said...

susah sangat ke cari lelaki berkualiti?

apei said...

weh lu kena baca doa ni selalu.

faqhrule said...

alahhhhh...
hati taman betul

DIK AN said...

Hek eleh...x sabo2 nak nikah.

ZARA 札拉 said...

pergh~
aku pun mahu~

jadik rangka tu sha~

Liliyuli said...

nak tunggu yg perfect man mmg susah..bersawang la nampaknya..kita sendiri pun susah mau jadi perfect kan?

pauhputik said...

tgg je la cik sha oit

klu ada jodoh x kemana gak

semoga dapat balak ensem + kaya

= bahagia sokmo

<< s| tED| >> said...

ekekekekke.. uik! sampai tinggal tengokrak menunggu. kamu masih muda.. kita masih muda? (ye ke)

InsyaAllah...

Pok Li said...

Hebat kesetiaannya. Tapi cuma ilustrasi

precious said...

The first thing u should do is tukar background blog. Black is beautiful but not for u, dear! Pls be happy n show me that u r ...

Lionel Azry said...

semoga berjaya! :P

Kuwe said...

amin.

Eazy Izzuddin said...

mmg tak patot kot
huuu

CiK AiDa said...

hik..hik..hik...

en_me said...

teringat iklan kat pokok kelapa - "tak cantik takpe, janji baik hati".. ehehe, salammm akak itteww

Monkey D Luffy said...

waiting ker?

aloy_paradoks said...

mengaku je la...

Wanita Itu said...

1st komentar ihiks..

salam kenal ya..

jgn riso..tak mungkin jadi seperti gambar itu he...

mamai said...

memang tak patut pun biarkan biar dia gembira itu doa kita

Hidemichi said...

Pergilah Konkantsu...

miEz haNeM said...

kalo dah jodoh tak kemana dik non:)
smile!!!
perfect man kamu ada tu..juzt wait & c ya!

mEiZ SHA said...

tunggu jgn x tggu gurl
:)

s@yangh@sni said...

bila baca doa tu rase nak ketawa pun ader..

sayang sangat ler tu...
bawak bersabar banyak2..
jangan ikutkan hati..
mungkin ader hikmah mengapa si dia bukan jodoh kamu..

boboiz said...

wah betul2 nak kat dia...kalau si dia baca doa awak tu mesti dia akan bersama awak jek...

messyremo said...

weh...

giler r ko sha..

ko nk jaadik cmni ke?

nnt jgn lupe call aku,kalau ko jadik cmni..

aku mau rakam,bole jual~~haha

Framestone said...

banyakan berdoa... xsemetinay kita perlu menunggu..

jika ditakdirkan kite memiliki jodoh maka mmg ade jodohnya.. jika termaktub sejakazali tiada jodoh bagi mu sampai bila2 pun xkan ade jodoh.. (tuhan lebih sesuai menjadi kekasih mu)

mybe kamu kana terjumpe jodoh kamu secara accident..siapa tahu..semuanya ketentuannya

nnt ade mase bro wat entry pasl nie

mamai said...

sian kat adik aku sorang nie...meh pakcik tolong yer

anaklaut said...

salam...penantian sesuatu yg menyeksakan..:))

green said...

waiting mode juge~
ecece..

JohnJenin said...

Doa tu macam jalan satu hala saja. Tak boleh nak gostan. :P

bias® said...

boleh jalan ke doa nie?

Precious said...

Ko masih di situ? Alone? Urgh!!

imHepPie said...

uikk sabo2..jom3 carik sama2..erkk mana dpt tu doa..wahaha klako gila