10.1.10

gambar tu menipu jugak kadang-kadang

apasal time bergambar je nak senyum-senyum , nak sengih-sengih tunjuk gigi
padahal dalam hati rasa nak nangis kuat-kuat macam budak kecik kena usik




kal0 yang kena paksa kawen , senyum tak time ambik gambar kawen?


44 comments:

oranglidi said...

teringat cerita ketika cinta bertasbih.

cik EPAL said...

senyum itu sedekah :)

cik EPAL said...

senyum itu sedekah :)

nur 'adli azhari said...

depend la..lau de yg wat lawak mse amek gmbr tu..x pun terkentut bau strwbery ke...kompom senyum!

Cik Biol said...

ehem2 gambo mmg selalu menipu :)

panggiL guA siv. said...

tak senyum!
aku buat2 juling.
;p

sI tEDI said...

belum kawen, x tau nak senyum ke tak?
ha ha ha

otak ketat said...

aihhh. mesti senyum! pakse, pakse jugak. kawen, kawen jugak. kalau kena pakse kawen dgn yg hensem, takkan tak senyum kot? hahah.

al-lavendari said...

pakcik tengok bung mokhtar tu senyum je !

t0astedbreaD said...

ohh~suke entri yg neh..menarik..

{lumut} said...

agreeeeddddddddddddddddddddddddd...

cik lizi said...

sebab manusia tabah je bley ttap senyum walaupun nk nangis sebenarnya~~

klu akak la kan kena paksa~
rs nye senyum je kot~
nnt nyesal lak kalau tgk gmbr2 tu di ms2 depan~hik ;p

Solehah said...

nangis kot..

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL Precious said...

kena senyum jugak sebab nanti terakam gambar masam mencuka, camner nak tayang kat anak cucu cicit?

Cik Cookie said...

kawan CC masam mencuka

Ahmad Azrin Aziz said...

senyum saja!! dapat laki kena senyum laaa..

Kapten Luffy said...

paksa kawen?
mana tau suami tu baik
senyum lahhhhhhhhhhhhh

kuyie said...

eden soyum ja..hakhakhakhakhak~

saypOOL rafhtello said...

aku xsuka amek gambar senyum tunjuk gg.. =)

mOhd irWAn said...

yela takut orang yg tengok tu anggap benda negatif plak nanti

Abcdeftyyhahh^^ said...

hahaha. senyum je la. sedekah kot~

Kuwe said...

kalau u kena paksa kawen ngan i. u mesti senyum jugak punyaa.

Shahrul Azry said...

eleh..

Shahrul Azry said...

eleh itu pun nak jadi hal ke?

jo said...

eh...mesti la senyum...
nak kena frame ni gambau..

AzuanBudakMemandai said...

aku senyum je huhu

Pais Chaos said...

alang2 dah cantik baik senyum je masa kawin..haha

~0~ said...

senyum dik sha..jgn xsenyum...wakakaka

Watierman said...

erk...dah kena paksa ke!!!

Macam suka rela jer!!

HEMY said...

yg kena opaksa kawin???sllnya yg mmg takde pilihan hati..ikutkan kata org tua..ok je senyummm

lea said...

kena kawen paksa

nak senyum jugak
mana taw pasni dh xleh kawen dh..
ngeh3

faqhrule said...

senyum jela apa nak buatkan

miss lolly a.k.a luvfareda said...

opkozzzzzzzzzz rrr kena senyum.

senyum hipokrit aii pun nampak manis tau =D

ASaDa RyutaRo said...

heh! lau nak nangis.. nangis je.. x yah tahan2.. lau nak gelak.. gelak je.. xyah tahan.. ekspresikn perasaan anda.. hehehe

*jgn lepas tu kena balun ngn org sudeyh..

ASaDa RyutaRo said...

eh?? x approve lagi komen kat sini? ke x d luluskan sbb tahap bhasa yg kurang menyenangkan? isk..

Ries Lee said...

gambar aku semua muka serius. sebatsang gigi pun x nmpk. org suruh aku sebut 'cheese' aku sebut 'keju'.

F A R Y N said...

ko try la kawen dulu..maksud aku..dipaksa...hahaa

Heidi Shafiq said...

ntah.. ko kene kawen pakse? bgus la.. org lain susah payah nak kawen.. ko senang2 je..

-aTie- said...

kalo cam tu len kali kene amek gmbr candid je...

www.khaizarien.com

mamai said...

gambat tak tipu tapi yang dalam gambar tu mungkin tipu

@reLoG said...

xtau..sb xpnah kawin paksa..hihi

tp rseY..msti syum hambar kot..or..xsyum lgsuG..huhuhu

-aTie- said...

senyum...err tak payah senyum...err kalo dpt suami hensem n kaya kite senyum lebar ;p

www.khaizarien.com

sha said...

Eeeeeeee....

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

kalau kena paksa kawin, gambar mesti buruk giler..takder seri langsung
,mulut pun lebih MANCUNG dari hidung
hahahha