31.1.10

lambat sehari b0leh kan?


selamat hari lahir yang ke 7 untuk aireena farihah amirudin
dah besar dah kakak
dulu c0mel je kecik-kecik kan
sekarang p0n c0mel jugak tapi maksu lagik c0mel.[sila jangan muntah]
lepas ni taknak dah tertukar kasut sek0lah, hilangkan st0kin, k0t0rkan baju, c0m0tkan tudung dan yang paling penting jangan larikan diri kal0 d0kt0r gigi datang sek0lah.
jangan malas g0s0k gigi kal0 nak gigi cantik macam maksu.[sila jangan muntah lagik sekali]

menakutkan d0kt0r gigi kan?



50 comments:

nur 'adli azhari said...

abis la docte ggiiii.

Cik Biol said...

pic terbaru ke yg tayang gigi tu..mmg patut jgn lari bile jumpa doc gigi hehe

Ejay said...

mak aih, gigi dia....
~mengerrriiiiikann!!

Mr PenyuBiru said...

lambat sehari takpe janji bagi hadiah besar.hehe

lieya orange M.I. said...

...mesti maksu suka ejek gigi aireena ni kan...
...hapebede juga...=)

oranglidi said...

slamat hari lahirr!!

pesan kat beliau:
-blajar lelok, kena dapat nombo 1 dalam kelas! ikut maksu dia blajar utm. hehe

Daffodil D said...

tukar tajuk la. "edisi maksu perasan" ha ha

hisham said...

maksu mmg comey....pewwwittt!!!

♀.รﻨν.♂ said...

okay pic last tu kite pun takut.
:D


hepi bufday girl!

Wanita Itu said...

ihiks..kamoo ni sha...suka ngusik anaks2 sedara hee..

jo said...

byk makan cokelat ni!

saypOOL rafhtello said...

mmg comel!!!!

mamai said...

doktor gigi pun lari macam tu hehehee

triple x malaya said...

happy besday for aireena..

░♥si lampu neon♥░ said...

ape ko buat dgn gigi dia? omaigod

Frodo Baggins said...

hahahhahahha
tetiba bro trple x tumpang entry ko pulak ... ahhahahaha

hamzah@al-lavendari said...

gigi aireena tu macam gigi maksu dia dulu ke ?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.waa takut!

sI tEDI said...

Happy Birthday kakak!

aloy_paradoks said...

kesian kecik kecik dah takda gigi..

alien said...

doctor gigi pun gigil tengok gigi tu
er er..

Watierman, rmanbkr said...

Selamat Hari Lahir Sayang...belajar rajin2 jadi pandai macam maksu okay!!

Ainul Hayat said...

mak aii.. cantiknya gigi :)

Ah Fatt said...

kesiannya gigi

bias® said...

lucah nya?

Solehah said...

Happy Birthday untuk dia..takpe tu bkn gigi kekal lagi..boleh perbaiki prestasi giig tu lg.

lea said...

patut la lari time doktor gg dtg...

hua3

pakDin said...

menakutkan mcm maksu dia...
hehe

HEMY said...

teringat aku kecik2 dulu rongak

miss lolly a.k.a luvfareda said...

omaigod.

gigi maksu die pom mesti camni kan ? AHAHAHAHAHHA

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

NOOR FATIN said...

happy bsday!!

mak su dia mmg comel..ahaks

Shahrul Tanaka Safeai said...

maksu memang teruk la!

Ikhwanmuda said...

Abi marsha pon takut nak cabut gigi sampai la ni... kuang kuang kuang:)

cik selamah kundang said...

hahahaha.sakit perut tgk.memng thp nk kena ikat bila doktor gigi dtg sekolah

balqissy said...

selamat hari lahir jugak utk ank sedare mak su ;)

-aTie- said...

sgt seram..heheh

-->>in'Allah...yup kalo sempurna 100% memang x boleh

Khaizarien Blog @ atie

told la hejauw said...

almk gg samer la plak hahha...

adnesslisa said...

hahaha tomey anok sedaro dio...
blh jd geng ni

pisey said...

ni mesti maksu dia yang kasi gigi dia gini ni...

zamdotcom said...

happy besday for aireena

Cik Afzan said...

takut jumpa doc gigi

seKut taWar said...

hi maksu..jom g date

faiq said...

ish2..trok tol gigi

azizan4444 said...

cute jgk anak buah tu..hik3

Ries Lee said...

muka comel tapi gigi dia...
masyarakattttt....

nuyuljana said...

bahana gula2.

doktor gigi pon takot.

haha.

hepi bday to her!

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahaha
gigi mmg cantikkan im nt deny!!!

gambar pertama sgt chomel anak buahmu

gambar terakhir = sgt MENAKUTKAN AKU!

Abcdeftyyhahh. said...

agakla menakutkan haha

Dak Wan® said...

Adek nie guna gigi palsu ke?