24.1.10

tak sampai seminggu dah pergi kutip balik passw0rd dan email bl0g ni


delete suda

37 comments:

al-lavendari said...

rezeki jangan di tolak, jodoh jangan di elak !

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

wa dah agak..

hisham said...

salam...lame x pblog u ni...x sedar ruper2nye xde link u kt blog i...sbbnye u xde follower widget...i ni slalu tukar layout..so bile tkar lyout link2 sume hilang melainkn i import dari blog i folo...hehe,sori out of topic

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

siapa Sha?

siapa budak itu?

aku usyakan dengan moderator elearning~

kawie2020 said...

hehhehehehehe... sape budak misteri tuh? hehehhhehehe

triple x malaya said...

yg pasti bukan bukak kain kan..haha

.siv. said...

adekah kamu berchatting dgn sum1 n skrg baru kamu sedar die sekelas dgn kamu?


mintak lah no phone die.
:D

J.i.J.o.N.e said...

tumpang jenjalan..

AZANI said...

salam sharamli
utmkl ke utm jb?

otak ketat said...

haha. bagus ar tu. rajen sket bukak e-learning tu. igt murah ke nak buat e-learning tu? haha.

mamai said...

mana kamu jumpa password tu

ber_uwang said...

study study weh...

sI tEDI said...

ekekkeke.. boleh jek!

BD Fabregas said...

lawa x akak kaunter FKM tu??

seKut taWar said...

utm..utm...utm...


unikl....errk


rajen betol..anak sapa la nie eh...leyh masuk mminang x?;P

Jard The Great said...

oittttsss........ seb baik ingat lagi password buka blog.. ehehe

Shahrul Azry said...

ape yang lu merepek ni?

Uruchimaru @ kf said...

ni nk kate study kat UTM lah nie !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erk*tak paham. motif?

cik EPAL said...

boleh kot :)

Paan said...

Ni la dia...ni la dia...apa namanya ni...apa ertinya ni...

lea said...

siapakah budak ituu???

bias® said...

mechi aaa? semoga berjaya!

abu muaz said...

kenapa ya....?

~0~ said...

erk...sudah di lamun kah???

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

budak yang buat saya selalu bukak e-Learning@UTM

budak tu telah curi hati kamoo ker?

hehehhehe

{lumut} said...

ha..tergoda akhirnya..llalala

Mak Su said...

selamat hari isnin :)

pauhputik said...

nape pas buang gie kutip balik???

x senonoh

JohnJenin said...

tak payah elearning. tak payah ym. mintak no fon je senang.

ije said...

haha. harap2 akak tu baca entry ni.

lieya orange M.I. said...

...dah baca, tp tak phm ni...

Frodo Baggins said...

boleh jerrr ...


((jawab bagi pihak ...))


>>___<<

maiyah said...

budak mana tu..;)

aloy_paradoks said...

berhenti belajar la...

laila said...

tak boleh tak boleh
dah lewat sangat nk tukar section ni
kan dah midterm
haha

Dak Wan said...

Ambik jadi balak bleh si dia sms jewr pasni kan? Hehehe