18.5.13

Tak ada arah tujuan

Bosan dengan Facebook punya pasal, sampaikan terpaksa bukak blog lepas tu menaip kat sini. Entah wujud lagik entah tidak blogger-blogger lain.

Kejap. Macam pelik pulak pendahuluan entri ni. Jadik kekok. Sebenarnya banyak gila jari ni nak menaip. Bila bukak entri lama-lama dulu rasa macam... Ya allah cepatnya masa berlalu.  Allah panjangkan lagi usia ni. Cuma kadang-kadang rasa macam selalu disalahgunakan. :(

Dulu bujang, sekarang dah kawen.
Dulu berdua, sekarang dah bertiga.
Dulu bercinta dengan orang lain, sekarang berkahwin dengan orang lain.
Dulu pelajar, sekarang alhamdulillah dah berkerjaya.
Dan ada jugak yang telah kembali ke rahmatullah. Alfatihah.

Rindu.

Dan dalam masa yang sama, sedar. Apa yang kita rancang dan idamkan tak semestinya betul-betul jadik.


8 comments:

triple x malaya said...

:)

CiK AiDa said...

aida still wujud lg di laman dunia blogging....

i love the words

"Dulu bercinta dengan orang lain, sekarang berkahwin dengan orang lain"

keh2...

and hopefully when u write the next entry aida dh ada kat phase nie :

"Dulu bujang, sekarang dah kawen."


kah..kahh..kah...
gatai tak gatai la kannn....hahha~

ok babai...

selamat blogging smula!

nenananie™ said...

Awakkk!!kite dah lama tak dtg siniiii

Nizam.Ariff said...

Salam. Selamat berpuasa.

Aku masih dalam dunia blog, seperti dulu2...

Nampak gayanya, aku sudah menjadi sebahagian daripada sejarah...

Anonymous said...

eleh

Pembunuh Tanpa Bayang : said...

lama memerhati...tak sangka aku yang lebih banyak tertinggal sebenarnya.masih ada yang sudi singgah biar pun tak meninggalkan jejak....

al- lavendari said...

uncle round-round sampai ke blog ini .. lamanya awak menghilang.

tahniahlah kerana sudah jadi isteri orang dan ada cahaya mata.

al- lavendari said...

terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan jejak kat blog uncle .. kenapa dah berblog lagi ? atau dah bukak blog baru ?