28.10.15

Pompuan

Pompuan baru kawen be like;

Hari-hari bukak tutup fon tengok gambar.
Setiap lima jam rasa nak tukar profile picture whatsapp, facebook, instagram, wechat, twitter dan segala jenis akaun media sosial yang ada.
Setiap sepuluh minit nak ubah-ubah wallpaper henfon.
Sehari upload duapuloh keping gambar.

Laki;

Watlek, watpis, watdek, wattaktau.
Masih pakai profile picture zaman bujang dua tiga tahun lepas yang tak pernah tukar-tukar tu.
Gambar kawen pun malas upload. Tunggu bini tag.

Tapi lepas je dua tiga bulan,
Pompuan tadi tu terus tukar kepada gambar bujang dia time kurus melidi.

Pasal lepas kawen dah gemuk.
Dan rindu nak berat badan sebelum kawen.

Eh.
Muahaha.

3 comments:

nadiakeeza said...

eh.. ngko bukan memang lidi? hahahaa

Nizam.Ariff said...

Haha...mcm betul je...

Pisey said...

Hahahaha!
Watlek, watdek, watpis je Maksu.

Amenda yang gemoknya!